top of page

WHISKYKLUBBEN

SÖDRA AROS WHISKYSÄLLSKAP

I samband med öppnandet av Sunlights nya bar Lever Brothers Bar gör vi en stor satsning på ädla drycker och av det världens mest ädla dryck -Whisky.

 

På hyllorna i Lever Brothers Bar kommer vi att fylla upp med malt från Skottlands alla regioner och världens alla hörn. Och ja, även lite bourbon kommer att få plats. ​

 

Vi tar då detta tillfälle i akt och skapar en whiskyklubb på Sunlight för alla whiskeyintresserade Nyköpingsbor. Namnet Södra Aros Whiskysällskap tar oss tillbaka i tiden och även vår whiskey kommer förhoppningsvis även den att ha några år på nacken. ​

 

Vi siktar på provningar varannan månad på fredagarna kl. 19.00. 5–6 sorters whisky provas och poängsätts efter Parkers 100-gradiga skala. Det diskuteras både högt och lågt om whiskeys vara eller inte vara. Resultatet och poäng med kommentarer kommer på mailen några dagar efter provningen. Efter provningen njutes en varmrätt i gemenskap av alla övriga whiskyälskare och även om whisky är magiskt så dricker vi en icke whisky passande dryck till maten.

 

Att lösa medlemskap i whiskeysällskapet kostar 200 kr per medlem och år. ​ Varje medlem får ett schema för kommande provningar.

Som medlem får innehavaren rabatt på 15 % mat och dryck för sin familj när man besöker Sunlight.

 

Priset för varje provning med måltid och dryck 595 kr. Det kan hända att det dyker upp lite specialwhiskey och då kommer priset på dessa provningar också vara lite speciellt.

 

Andreas Wallgren f/b Manager Sunlight andreas@sunlight.se

bottom of page