top of page
christina-rumpf-eLeVN3Rckj4-unsplash_edi
logo-vit.png
bricks
SERVERING MÅN - LÖR
17:00-22:30
BAR/LOUNGE MÅN - LÖR
frÅn kl 12.
SOMMAR LUNCH PÅ KLARA MÅN -LÖR
1 juli - 17 augusti

12:00 -16:30
_R731945-1.jpg

Vårt ansvar är att ständigt utforska och utveckla vår bas av ingredienser och tekniker, att tänka kontemporärt och cosmopolitiskt, samtidigt som vi befäster en trygghet i utbud, kvalitet och smak. 

DSC04049-1.jpg

Restaurang Klaras köks ryggrad är Sörmlands natur - det vilda och det odlade. Vårt köks puls är våra besökare - de nya och de gamla. Vi tar hand om traditionerna men strävar ändå efter att förnyas. Vi är ambitiösa och grundliga, men vi kommer alltid att vara lekfulla och alltid utforska. Vårt kök är regionalt, men vi är inspirerade av hela världen. 

 

Vi följer årets rytm och säsongens cykel. Under växtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen. Vi bevarar de naturliga ingredienserna i Sörmland, vår plikt är att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt. 
 

Vi växer, skördar, bevarar, serverar och älskar Sörmland.
Vi är Klara.

BAR & LOUNGE

Vår generösa Bar & Lounge rymmer allt från informella möten, afterworksällskap och festkvällar. Du kan mingla runt i baren, mysa i sofforna eller kanske spela lite spel med vännerna. Många spännande drinkar, roliga vinmakare och bryggare har fått ta plats i våra kylar Baren & Loungen är belägen på Entréplan vid lobbyn. Vi arranger VIP mingel & AW i Loungen.

 

Öppettider för Baren & Loungen Måndag – Lördag:

Från kl 12:00

_R731918-1.jpg
bottom of page